Skapa konto Logga In
0
Hem >>  Vaude >>  Damkläder >>  isoleringsjackor-löstagbar >>  VAUDE Tolstadh 3in1 Jacket Isoleringsjackor-löstagbar Svart Damkläder,vaude Tights,Göteborg butiker

VAUDE Tolstadh 3in1 Jacket Isoleringsjackor-löstagbar Svart Damkläder,vaude Tights,Göteborg butiker

SEK3,091.43  SEK1,545.71Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: Vaude 00535
  • 6914 antal i lager
  • VAUDE Idris 3in1 Parka Isoleringsjackor-löstagbar Svart Damkläder,vaude bärstol tillbehör,Rea sweden online
  • VAUDE Gald 3in1 Jacket Isoleringsjackor-löstagbar Blå Damkläder,vaude ryggsäck cykel,hetaste
  • VAUDE Idris 3in1 Parka Isoleringsjackor-löstagbar Svart Damkläder återförsäljare,vaude cyke äska göteborg,International
  • VAUDE Gald 3in1 Isoleringsjackor-löstagbar Blå Damkläder,vaude tält test,billigt online
  • VAUDE Idris 3in1 Parka Isoleringsjackor-löstagbar Grön Damkläder åre sweden,bärstol vaude barnbärstol,Stockholm köpa

Vänligen välj:Antal

VAUDE Tolstadh 3in1 Jacket Isoleringsjackor-löstagbar Svart Damkläder,vaude Tights,Göteborg butiker_checkout
bärstol vaude barnbärstol Vaude Damkläder isoleringsjackor-löstagbar , VAUDE Tolstadh 3in1 Jacket Isoleringsjackor-löstagbar Svart Damkläder,vaude Tights,Göteborg butiker vaude parka alberton,utmärkt värde heta försäljning

Praktiskt för trekking turer i kallt klimat: väder 3in1 jacka med vind- och vattentät 2 lagerkonstruktion. Den yttre jacka med avtagbar huva är helt vattentät och vindtät samt andas. De sidofickor är lätta att nå, även när din pack höftbälte är stängd. Det isolerande tjänar quiltade innerjacka som värme reserv och kan bäras på egen hand när det behövs. De enskilda jackor kan kombineras baserat på väder och temperatur, som erbjuder ett brett användningsområde. The Green Shape kvalitetsstämpel står för miljövänlig och resurssparande til erkning i enlighet strikt bluesign standard.
Funktioner:
Yttermantel:
2 lager tyg
2 frontfickor med vattenresistenta blixtlås
1 innerficka med blixtlås
Dragkedja med dubbel klaff
Justerbar nertill
Justerbar manschett med kardborrband
Avtagbar, justerbar huva Inner Jacket:
Primaloft Svart Isolering
100 g stoppning vid kropps
60 g stoppning i ärmarna
2 framfickor med dragkedja
Stå upp kragen
Specifikationer:
Material:
Yttermantel: Yttertyg
Face: 100% Polyester; Membran: 100% Polyuretan; Nätfoder
Meshfoder: 100% Polyester; Foder: 100% Polyamid
Innerjacka: Yttertyg: 100% Polyamid
Foder: 100% Polyamid; Fyllning: 40% polyester, 60
Vikt: 1320 G
Teknik:
Grön Form:
Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter til erkade av hållbara material och resursvänlig produktion. Bäst för människan och naturen. Kriterierna är stränga: en produkt får endast bära den gröna Shape Label när det uppfyller de "bluesign produkten" standarder, eller har färgats med VAUDE eColour, eller är til erkad av minst 90% miljövänliga material såsom bluesign godkänd tyg ekologisk bomull återvunnet material en kombination av dessa med åtminstone 35% Tencel eller hampa.
Bluesign godkänd tyg:
Bluesign är världens strängaste standard för miljö, konsumentskydd och arbetskraft skyddet. Alla miljö relevanta produktionsaspekter bedöms och permanent optimerad: material, energi, vatten, vatten och luftutsläpp, bullernivåer, avfallshantering, hantering av farliga ämnen. Produkter gjort minst 90% av bluesign certifierade material är markerade som "bluesign godkänd tyg".
Ceplex aktiv:
Ceplex Active är ett högkvalitativt membran eller beläggning permanent vattentät, andas och vindtät. Den har en min. vattenpelare på 10.000 m (JIS L 1092 B). Detta membran är 100% PTFE fri.
Eco_Finish_l:
Vaude produkter med Eco Finish är vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta det yttre lagret av många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC.
3 i 1:
En samordnad dragkedja i systemet: yttre och inre jackor med ikonen 3in1 är kompatibla med varandra.

Om du vill köpa de bästa Damkläderprodukterna från VAUDE, så har du hittat det bästa stället på Vaude billigt. På Vaude billigt arbetar vi alltid med de bästa märkena som VAUDE för att erbjuda dig den bästa kvaliteten till bästa pris på alla våra friluftslivprodukter som VAUDE Tolstadh 3in1 Jacket. Gör din beställning nu och få VAUDE Tolstadh 3in1 Jacket så fort som möjligt.

Beskrivning

Färg: Svart
Vaude - Damkläder - Isoleringsjackor-löstagbar,Färg: Svart