Skapa konto Logga In
0
Hem >>  Vaude >>  Sovsäckar >>  syntetiska >>  VAUDE Finsuit 750 Syn Syntetiska Sovsäckar perfekt,vaude sverige,billiga utförsäljning

VAUDE Finsuit 750 Syn Syntetiska Sovsäckar perfekt,vaude sverige,billiga utförsäljning

SEK1,488.11  SEK744.04Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: Vaude 002586
  • 7322 antal i lager
  • VAUDE Arctic 800 Syntetiska Sovsäckar Göteborg rea,vaude Cykelskor,utmärkt värde heta försäljning
  • VAUDE Sioux 800 XL SYN Syntetiska Sovsäckar,vaude cyke äska,Promotion
  • VAUDE Sioux 800 SYN Syntetiska Sovsäckar Stockholm på nätet,vaude softshell hose billigt,billigt online Rea
  • VAUDE Kiowa 300 UL Syntetiska Sovsäckar Göteborg billiga Rea,tält vaude taurus ll,hög popularitet
  • VAUDE Sioux 400 SYN Syntetiska Sovsäckar Stockholm online,vaude ryggsäck göteborg,Att sälja med förlust
VAUDE Finsuit 750 Syn Syntetiska Sovsäckar perfekt,vaude sverige,billiga utförsäljning_checkout
vaude bärstol naturkompaniet Vaude Sovsäckar syntetiska , VAUDE Finsuit 750 Syn Syntetiska Sovsäckar perfekt,vaude sverige,billiga utförsäljning vaude softshell gloves,mycket attraktiv

Ren bekvämlighet: innovativa omtolkning av en rektangulär sovsäck med syntetisk fyllning för camping, bussresor och svala kvällar runt lägerelden. Den Finsuit Syn omtolkar elementen hos traditionella rektangulära sovsäckar och kombinerar dem med motorhuven på en mumien sovsäck. Den avtagbara huven kan inverteras eller fyllda med kläder och användas som en bekväm, premium kudde. Den främre 2-vägsdragkedja är särskilt praktiskt för sido sliprar, vilket gör det möjligt att använda väskan som en filt eller mysig sjal när de öppnas. Bredden på axelpartiet kan justeras med en dold sladd. Kombinerat med fickan formade kabelkåpan, kan denna rektangulära sovsäck vikas in i en varm rock. Du kan antingen lägga benen i footbox eller lämna dem för full rörlighet, till exempel när du är sitter runt lägerelden. Den Sensofiber microfiber fyllning reflekterar kroppsvärmen, transporterar bort fukten från kroppen och ger en behaglig mikroklimat i påsen. Liksom alla syntetiska fibrer, Sensofiber isolerar även i vått tillstånd, är snabbtorkande, låga underhållskostnader och hållbara. Til erkad av miljövänliga bluesign-certifierade material.
Funktioner:
Bekväm, mamma formad sovsäck för camping användning
Ovanligt mjuk och hudvänlig tyg med bluesign standard
Sensofiber fylla för bästa sovkomfort och isolering
Konturerad huva
Kudde innuti huvan
Kan användas som en filt
Footbox
Kan även användas som sovsäck lock för vinterbivack
Specifikationer:
Material:
Skalmaterial: 100% polyester
50D 300T Ripstop
Foder: 100% Polyester
50D 300T
Fyllning: 100% polyester
3D Sensofiber
Vikt: 1550 G
Volym: 0000 L
Sovsäcks Längd: 230,00 CM
Axel Bredd: 78,00 CM
Foot Bredd: 55,00 CM
Extreme: 15
Komfort: 5
Gräns: 0
Fyll Vikt: 760,00 G
Total vikt: 1600,00
Teknik:
Grön Form: Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter til erkade av hållbara material, resurssparande til erkning och rättvis produktion.
Sensofiber: Sensofiber är en speciell mikrofiber som används för att reflektera kroppsvärmen av en person som sover. Sensofiber isolerar bra även när det är vått, torkar snabbt, är mycket långvarig, liksom hållbart och lättskött for.Benefits: överföringar fukt effektivt bort från kroppen, torkar snabbt, isolerar bra även när det är vått.
Eco_Finish_l: Vaude produkter med Eco Finish är vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta det yttre lagret av många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC. Ta reda på mer på Vaude den mest fashionabla.
Ett skikt konstruktion
Kudde fack
Två vägs dragkedja
Kompressionspacksäck

Köp din VAUDE Finsuit 750 Syn till lägsta pris! Vår friluftslivbutik online, Vaude den mest fashionabla gör dina drömmar till verklighet! Hitta Sovsäckar till oslagbara priser. Kolla in våra detaljerad beskrivningar med egenskaper och produktomdömen från andra kunder som redan har köpt VAUDE Finsuit 750 Syn. Hitta de senast rabatterade produkterna och finn alla våra reor i vår friluftslivkatalog till otroligt låga priser!

Beskrivning

Vikt: Från 1 till 2 kg Komfortgräns: Från 5 till 15 °c ,Från 5 till -5 °c
Vaude - Sovsäckar - Syntetiska,Vikt: Från 1 till 2 kg ,Komfortgräns: Från 5 till 15 °c ,Från 5 till -5 °c

VAUDE Finsuit 750 Syn Syntetiska Sovsäckar perfekt,vaude sverige,billiga utförsäljning